09. и 10. јуна без воде Крушевац и Ћићевац

ЈКП “Водовод Крушевац” обавештава своје кориснике да је због унапред заказаних опсежних радова у насељеном месту Липовац, на магистралном цевоводу, у суботу и недељу, 09. и 10. jуна, планирано искључење свих корисника који се водом снабдевају са језера Ћелије.

У том периоду без воде ће бити корисници на територији града Крушевца и Општине Ћићевац, као и корисници у Бресном Пољу, Стопањи и Старом Трстенику на територији Општине Трстеник.

“ЈКП “Водовод Крушевац” ће, у координацији са градским Штабом за ванредне ситуације, током 09. и 10. јуна, организовати снабдевање грађана пијаћом водом тако што ће бити обезбеђене фиксне и покретне цистерне, на читавом подручју где буде искључено редовно снабдевање са водо-система Ћелије”, саопштили су из овог предузећа.

Због обима инвестиционих радова, као и радова на текућем одржавању система, а у циљу побољшања квалитета воде и нивоа услуге, неопходно је да 09. и 10. јуна дође до привремене планске обуставе испоруке воде за највећи део корисника, додаје се у саопштењу ЈКП “Водовод Крушевац” и апелује на суграђане за разумевање и стрпљење.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x