Победа Темнића 1924 за врх табеле (ВИДЕО)

У ванредном, 6. коло Српске лиге Исток фудбалери Темнића 1924 славили су на стадиону крај Велике Мораве у мечу против параћинског Јединства и тако доспели на лидерску позицију на табели. Темнић 1924 је после шест одиграних мечева без пораза у лиги и без иједног примљеног гола у досадашњем току првенства, са пет победа и једним ремијем.

Од самог старта присутна је била доминација домаћих фудбалера на терену, а једини погодак на мечу постигао је Вања Велимиров који је, после ударца из угла, сигурно прихватио лопту и послао је у мрежу немоћног чувара мреже гостију.

После 6. кола Варваринци заузимају лидерску позицију са 16 освојених бодова, прати их Заплањац са 14, а следе Моравац Орион и Јагодина са по 11 бодова. Трстеник ППТ је на петој позицији са 10 освојених бодова у досадашњем току првенства. На зачељу табеле налазе се Пуковац, ГФК Дубочица, Радан и Јединство са по 4 и Дунав са 6.

Наредног викенда фудбалери Темнића 1924 гостују у Пуковцу код Дољевца истоименој екипи која у овом тренутку заузима последњу позицију на табели Српске лиге Исток.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x