Шанса за клубове до краја септембра

На сајту општине Трстеник објављен је јавни конкурс за финансирање пројеката из области спорта и физичке културе за 2019. годину за све клубове и спортске организације на подручју општине Трстеник.

На конкурс, према пропозицијама, могу се јавити сви клубови који су чланови Спортског савеза са својим програмом, али и спортски клубови који нису чланови Спортског савеза, који за средства директно конкуришу из општинског буџета.

“Битно је да свако од њих попуни формулар и преда образац Спортском савезу или Комисији за спорт до краја септембра месеца ове године, а до 15. октобра ће се знати коначно ко је и колико добио средстава. Попуњавање поменутог обрасца није баш лако, има ту доста тога да се одради, тако да препоручујем, нарочито оним клубовима који то до сада нису урадили, да крену на време како би то на време завршили. Потребну документацију заинтересовани могу преузети на сајту општине Трстеник, а све ове и друге информације могу се добити у Спортском савезу и у Одељењу за друштвене делатности општинске управе”, објашњава Нада Сарић, члан Општинског већа задужена за спорт у трстеничкој општини.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x