Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Шанса за клубове до краја септембра

1 min read

На сајту општине Трстеник објављен је јавни конкурс за финансирање пројеката из области спорта и физичке културе за 2019. годину за све клубове и спортске организације на подручју општине Трстеник.

На конкурс, према пропозицијама, могу се јавити сви клубови који су чланови Спортског савеза са својим програмом, али и спортски клубови који нису чланови Спортског савеза, који за средства директно конкуришу из општинског буџета.

“Битно је да свако од њих попуни формулар и преда образац Спортском савезу или Комисији за спорт до краја септембра месеца ове године, а до 15. октобра ће се знати коначно ко је и колико добио средстава. Попуњавање поменутог обрасца није баш лако, има ту доста тога да се одради, тако да препоручујем, нарочито оним клубовима који то до сада нису урадили, да крену на време како би то на време завршили. Потребну документацију заинтересовани могу преузети на сајту општине Трстеник, а све ове и друге информације могу се добити у Спортском савезу и у Одељењу за друштвене делатности општинске управе”, објашњава Нада Сарић, члан Општинског већа задужена за спорт у трстеничкој општини.

No Thoughts on Шанса за клубове до краја септембра

Оставите коментар