Рашовић промовисан за шефа, Напредак стартовао

Вук Рашовић данас је промовисан у новог шефа стручног штаба ФК Напредак. На промоцији, која је привукла велики број новинара, Рашовић је рекао да је радо прихватио позив да дође у Крушевац јер то сматра изазовом у каријери.

“Напредак је поставио високе стандарде у првом делу првенства и ту видим пут који је потребан и мени и Напретку. Неће бити лако, треба много рада и одрицања, али сам спреман на то исто као и играчи. Имамо исти циљ и корак по корак идемо ка њему” каже Рашовић.

Нови шеф струке Напретка потписао је уговор на 18 месеци, што говори о озбиљности у намери да Напредак изведе на европску сцену. “То је наша амбиција. Напредак то може да оствари добрим играма у наставку првенства”.

Говорећи о евентуалним појачањима, Рашовић је рекао да се тражи добар нападач и један бочни играч офанзивног профила. “У овом тренутку је тешко наћи права појачања за Напредак, јер Напредак има одличан играчки кадар који је изнео цео први део првенства. Да би неко био појачање за нас, мора да буде или млад и перспективан или искусан играч који одмах може да заузме своје место у тиму” истиче Рашовић.

Након промоције Рашовић је извршио прозивку играча Напретка и званично почео припреме за наставак сезоне. На списку се нашло 26 играча, а првом тренингу је присуствовао 21. Ндаје Ибрахим је на путу из Сенегала, а Гобељић и Симоновић су одсуствовали због обавеза према Репрезентацији.

До одласка у Анталију, који је планиран за 26. јануар, екипа Напретка радиће у Крушевцу, а стручни штаб чиниће Горан Исидоровић, Зоран Стојановић, Иван Стефановић и Мики Милетић.

Фримпонг у Звезди, Пуношевац у Јордану

Досадашњи штопер Напретка, понекад и задњи везни, од данас је званично члан Црвене Звезде, док је шпиц крушевљана Пуношевац потписао за првака Јордана. Фримпонг је у Крушевцу био последњих 5 година, а у Напредак је стигао из Војводине у коју је дошао из Вићенце, а једно кратко време био је и у Партизану. Према незваничним информацијама, за његов трансфер Напредак је инкасирао 100.000,00 еура, док ће он у редовима шампиона имати плату од 8.000,00 еура.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x