Хуманитарна акција за помоћ у лечењу Светлане Миленковић

Град Крушевац и одборници крушевачке Скупштине, на предлог председнице Скупштине Јасмине Палуровић, организују хуманитарну акцију за помоћ у лечењу одборнице Светлане Миленковић одрекавши се дневница са последње, 9. седнице Скупштине града, одржане 27. децембра. Средства се наменски уплаћују за лечење на Онколошкој клиници у Турској, које је Светлани Миленковић неопходно.

Прикупљена средства од скупштинских дневница одборника, нису довољна за комплетно лечење оболеле одборнице, која би требало да оде на више терапија, па се очекују и друге хуманитарне активности предузећа, организација, установа и појединаца на прикупљању помоћи.

Светлана Миленковић, специјалиста струковни менацер, одборница Скупштине града Крушевца, рођена је 1984. године у Крушевцу. Дужност одборнице Скупштине града Крушевца обављала је у мандату од 2012-2016. године, а поново је изабрана за одборницу 2016. године и ову дужност обавља и данас.

Чланица је Савета за родну равноправност од 2011. године и већ седам година се активно бави  питањима побољшања положаја жена. Као одборница Скуштине града Крушевца и чланица Савета за родну равноправност боравила је у студијској посети Шведској и искуства стечена приликом ове посете пренела је другим члановима Савета за родну равноправност и одборницима Скупштине града. Као чланица Савета за родну равноправност и одборница Скупштине града,  посебно је активна у борби против насиља над женама и родно заснованог насиља у кампањи “16 дана активнизма против насиља над женама”.

Број наменског текућег рачуна на који се могу уплатити средства : 205900101608012741 код Комерцијалне банке.

крушевац.рс

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x