СМС за Александра! Упиши 246 и пошаљи СМС на 3030

Хуманитарна фондација “БУДИ ХУМАН – Александар Шапић” прикупља новчана средства за Александра Ђорђевића (17) из Обрежа.

Због стомачног вируса, ничим изазваним модрицама по телу, жутилу у лицу, мучнинама, Александар је заједно са родитељима посетио лекара. Након обављених анализа њему је 27. новембра прошле године дијагностикована леукемија. Сазнање да болује од ове опаке болести га није обесхрабрило, свесно иде кроз стање кроз које пролази, распитује се, информише и води се реченицом: “Ја не одустајем док се све не заврши”.

Александар је одувек био позитивна, дружељубива и насмејана особа која има велику жељу за животом. Та жеља да упозна цео свет, родитељи, старија и млађа сестра, пријатељи, девојка су његов разлог да још више напредује и да не дозволи да леукемија однесе победу.

Поред свих њих, велику улогу “игра” Александров млађи брат који је његов донатор коштане сржи. Међутим, највећи проблем обављања трансплантације коштане сржи у Немачкој јесте недостатак новчаних средстава. Помозимо овом храбром дечаку! Упишимо 246 и пошаљимо СМС на 3030 (цена поруке је 100 динара, ослобођено ПДВ-а)! Александру можемо помоћи и уплатом на динарски и девизни рачун, као и уплатом на линку е-донирај.

Спасимо Александру живот! Будимо хумани!

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x