Први радни састанак Савета за младе Трстеник

Канцеларија за младе Трстеник организовала је први радни састанак Савета за младе Трстеник. Теме састанка биле су избор председника Савета за младе, ревизија Локалног акционог плана за младе, који треба да се напише и донесе ове године, и под разно сви чланови Савета предлагали су неке своје идеје везано за младе у Трстенику.

Чланови Савета за младе су представници ђачког парламента Средњих школа и Високе техничке машинске школе, представници Јавних установа и предузећа, спортских клубова, млади предузетници, представници Удружења грађана који су у последњих шест месеци сарађивали са КЗМ Трстеник везано за разна партнерства у пројектима и представници локалне самоуправе.

Савет за младе је саветодавно тело локалне самоуправе, основано од стране локалне управе зарад бриге о младима. Савет представља механизам за међусекторску сарадњу, актера задужених за дефинисање и спровођење омладинске политике и функционише по принципу коменаџмента у заједничком доношењу одлука, представника јавног и цивилног сектора о институционалној бризи о младима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x