Чарапански циљ – осмина финала Купа

Напредак у среду игра са Инђијом у шеснаестини Фудбалског купа Србије. Каква су очекивања Чарапана уочи тог гостовања било је речи на конференцији за новинаре.

“У Лучанима смо остали без Стефана Јовановића, који се приликом једног дуела повредио, нога му је проклизала и страдала је задња ложа. Повредио се, али и издржао целу утакмицу млађи Немања Ђековић. Осетио је затезање у ложи, али мислим да то није тако страшно. Вероватно ће пропустити утакмицу у Инђији, али се надам да ће бити спреман за првенствену утакмицу у суботу, када дочекујемо Радник. У Купу нам је, у сваком случају, амбиција да прођемо даље, без обзира што знамо да су изненађења у овом такмичењу увек могућа, а Партизан је велика опомена свим суперлигашима, испали су црно – бели од прволигаша из Сремске Митровице. Инђија је била и годинама у Супер лиги и сигурно није тим за потцењивање, зато ћемо учинити све да се што боље припремимо”, изјавио је шеф стручног штаба Напретка Душан Ђорђевић.

Инђија заузима треће место на табели Прве лиге, има у свом тиму првог стрелца лиге, Славишу Стојановића (девет голова).

“Искористили смо прилику, пошто су Инђијци недавно били гости Трајала и погледали их уживо, погледали и неке снимке. Доста играча из њиховог тима знам. При врху табеле су, поседују квалитет, увек имају суперлигашке амбиције, али да се не бавимо превише њима. Ми смо суперлигаш, па иако тренутно немамо велики број играча, јер због повреда ћемо бити принуђени да мењамо, очекујем од свих који се појаве на терену да потврде управо то, да су суперлигашки играчи”, закључио је кормилар чарапанског брода пред пут у Инђију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x