Аква парк “Рај” обогатио туристичку понуду Врњачке Бање

Нови садржај који је обогатио туристичку понуду Врњачке Бање зове се Аква парк “Рај” који је отворен свечано у присуству челника општине Врњачка Бања, већег броја грађана и осталих гостију и званица. Ово је највећи водени парк у Србији и региону чија је укупна површина 2.000 квадратних метара. Садржи атрактиван базен са таласима, а ту је и “лења река” у дужини од скоро 500 метара.

За децу је посебно интеренсантан објекат Гусарки брод, затим платформа са прскалицама и друштво аниматора. Директор фирме “Амига аква” Александар Обрадовић каже да је овај објекат велики и комплексан и настао је као резултат дугогодишње сарадње и заједничког ангажовања компанија “AS HoldingAG” из Швајцарске и “Alex Engineering8Construction DOO” из Србије. Вредност ове инвестиције је 15 милиона евра.

“Захвалио бих се, најпре, својој породици на подршци, велики рад уложили су и сви запослени у “Алех инжињерингу”, а изразио бих и велику захвалност пријатељу и пословном партнеру Доминику Графу који у овом пројекту учествује од 2019. године. Желим да се захвалим и свом оцу, Младену Обрадовићу, без кога се ово не би десило”, рекао је приликом отварања Аква парка “Рај” Александар Обрадовић.

Он додаје да овај Аква парк има око 5.000 квадратних метара водене површине, поседује 17 тобогана, базен са таласима од око 2.000 квадратних метара, као и “лењу реку” од 460 метара. Ту су, у оквиру садржаја, велики број различитих атракција, од масажа, дечијих атракција, а већина тога је произведено у Србији и испоштовани су сви стандарди Републике Србије и европске норме.

“Ово је велики и значајан пројекат који је обогатио туристичку понуду Врњачке Бање. Изражавам велику захвалност на огромном труду који смо сви заједно направили да један нови сегмент у Врњачкој Бањи надокнади недостатак који нас сада води у сам врх европских дестинација. То је био наш зацртан циљ, што ће недвосмислено побољшати квалитет туристичке понуде и драго ми је да смо успели да приведемо крају ову велику и значајну инвестицију”, рекао је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x