Врњчани на Бањалучком сајму представили нову туристичку понуду

На другом Међународном сајму туризма оржаном у Бања Луци, бројним посетиоцима се на свом штанду представила и Србија са својих 12 локалних самоуправа. Међу њима нову туристичку понуду са новим садржајима представила је и Туристичка организација општине Врњачка Бања, од нових хотела високе категорије, до аква парка, видиковца и тунела на Црквеном брду, до панорамског точка, наводи Мина Станојевић из Туристичке организације Врњачка Бања.

“Посета Бањалучком сајму представља наставак наших активности из 2019. и 2020. године, исто тако и обнављање старијих познанстава и веза. Нама је домаћин била Агенција “Унис турс”, а већ дуже времена они сарађују са Врњачком Бањом. Било је заиста велико интересовање посетилаца за наш штанд и том приликом смо поделили велику количину пропагандног материјала. Добили смо и позив за учешће на Бањалучком карневалу, а заузврат они ће имати своје представнике на Међународном врњачком карневалу у јулу месецу ове године. Хвала им на позиву, нашем домаћину Агенцији “Унис турс”, градоначелнику Бања Луке господину Станивуковићу и свим посетиоцима нашег штанда”, рекла нам је Мина Станојевић.

У Бања Луци је потписан и Протокол о сарадњи Републике Српске и Туристичке организације Србије. Тако ће бити омогућен заједнички наступ на иностраном тржишту, што исто тако важи и за Туристичку организацију Врњачка Бања. Медији који су пратили Сајамска дешавања пренели су јавности једну афирмативну слику о Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x