Александар Шапић и Дарко Глишић одржали састанак са напредњацима Расинског округа

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић и председник Извршног одбора Дарко Глишић од почетка јуна месеца обилазе Србију и Окружне одборе ове странке како би чланове упознали са смерницима и задацима у наредном периоду, ап је том приликом вечерас у биоскопу “Крушевац” одржан састанак са члановима странке у Расинском округу.

Шапић је подсетио да је за ових месец и по дана обишао 20 градова и 10 општина где је приметио да међу члановима СНС влада велики ентузијазам и истакао да му је био циљ и да се људи упознају са њим, поразговарају и да заједно сагледају актуелну ситуацију, али и да почну припреме за предстојеће изборе.

“Чека нас једна, поприлично тешка година, чека нас једна изборна година, сигурно председнички и неки локални, али највероватније и парламентарни избори тако да смо мало разговарали, упознали се, они мене и ја њих и било је све у најбољем могућем реду”, рекао је Шапић.

У обраћању напредњацима у биоскопу “Крушевац”, председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић је приметио да је у Крушевцу, али и целом Расинском округу, видљив многоструки напредак на свим аспектима и изразио очекивање да ће се и даље радити на обезбеђивању бољих услова живота у целој земљи.

Састанку у Крушевцу су присуствовали и руководство и чланови Општинског одбора СНС Варварин предвођени председницом Општинског одбора и општине Варварин др Виолетом Лутовац Ђурђевић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x