СНС: Обилазак месних заједница и разговор са грађанима

У протеклих месец дана Унија жена Српске напредне странке (СНС) у Варварину одржала је низ радних и хуманитарних акција, а са овим активностима биће настављено и у наредном периоду, истакла је на редовној конференцији за новинаре Општинског одбора СНС председница Уније жена и одборница ове странке у локалном парламенту Данијела Мишковић и најавила да ће у наредном периоду варварински напредњаци обићи све месне заједнице на територији општине Варварин.

Активисткиње Уније жена прикупиле су велики број играчака које су донирале Дечијем диспанзеру Дома здравља “Др Властимир Годић” како би улепшали овај простор и орасположили малишане док чекају прегледе код лекара, а организован је и низ акција прикупљања хуманитарне помоћи.

“Породици Манојловић уручиле смо пакете са гардеробом, кућном хемијом, храном и беби опремом. На велику радост деце и родитеља видели смо да је то за њих веома значајно и да су људи веома задовољни тако да смо наставили са овом акцијом па смо донирали и самохраној мајци Виолети Марковић пакете са основним животним намирницама и средствима за личну хигијену”, издвојила је Данијела Мишковић.

Чланице Уније жена учествују и у радним акцијама, тако да су учествовале у уређењу животне средине у Бачини, Карановцу и Тољевцу, помогле су при чишћењу и уређењу спомен парка “Саставци”, као и спортског полигона код ОШ “Јован Курсула” у Селу Варварин, а председница Уније жена упутила је велику захвалност лекарима, чланицама ове странке.

“Посебно бих се захвалила нашим докторкама и медицинским сестрама које су чланице Уније и редовно обављају превентивне прегледе, мере притисак и ниво шећера у крви. Том акцијом су наши најстарији суграђани веома задовољни и захвални што чини и нас срећним што можемо да им помогнемо тако да ћемо чешће да организујемо такве акције”, рекла је Данијела Мишковић и истакла да се Унија жена СНС Варварин бави и питањима родне равноправности и заштитом жена жртава насиља и ради на оснаживању жена да пријаве насиље и насилнике.

“У наредном периоду наставићемо са оваквим акцијама и надамо се да ћемо у што краћем року обићи сва села наше општине. У разговору са грађанима сазнали смо која су горућа питања, на шта би они желели да ми више обратимо пажњу па смо ми то ставили у наш план за наредни период”, поручила је на конференцији за новинаре председница Уније жена СНС Варварин Данијела Мишковић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x