Александар Вучић убедљиво и у Ћићевцу

Према информацијама из Изборног штаба Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Ћићевцу, а на основу 100% обрађеног материјала са бирачких места, кандидат владајуће коалиције за председника Србије Александар Вучић освојио је 62,83% подршке грађана општине Ћићевац. На другом месту по броју гласова налази се Лука Максимовић (Љубиша Прелетачевић Бели) са 9,33% подршке, трећи је Саша Јанковић за кога је гласало 8.88% бирача, док је Вук Јеремић освојио 6,51%.

Лидер радикала др Војислав Шешељ у Ћићевцу је освојио 4,54%, Бошко Обрадовић 2,82%, кандидат покрета Доста је било Саша Радуловић 1,23%. Кандидат ДСС-а проф. др Александар Поповић освојио је 0,85%, за Милана Стаматовића, председника општине Чајетина и кандидата ГГ “За здраву Србију” гласало је 0,83% бирача, док су Мирослав Паровић и Ненад Чанак освојили по 0,30% и 0,21% гласова.

На недељним изборима за председника Србије гласало је укупно 57,59% грађана са правом гласа од укупног броја уписаних у бирачки списак на територији општине Ћићевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x