Председник Републике Србије Александар Вучић у недељу у Варварину

Председник Републике Србије Александар Вучић, у оквиру кампање “Будућност Србије”, у склопу обиласка Расинског округа посетиће у недељу 24. фебруара, у 10:30 часова, општину Варварин где ће обићи зграду Средње школе и ОШ “Јован Курсула”

Током посете Варварину председник Републике обићи ће школски објекат који је добио нови спрат, а за који је Влада Републике Србије обезбедила средства у износу од око 54 милиона динара.

Нови простор од скоро 1.000 користиће Средња школа Варварин и ОШ “Јован Курсула” које су захваљујући овој инвестицији добиле по три нова кабинета са припремним просторијама, као и једну заједничку просторију која је намењена за наставне и ваннаставне активности.

Истог дана, у центру Крушевца у 17 сати, планиран је скуп на којем ће се председник Вучић обратити окупљеним грађанима.

Председник Републике Александар Вучић у оквиру кампање “Будућност Србије” обићи ће свих 29 округа у Републици како би грађанима представио постигнуте резултате и даље планове, али и чуо њихове примедбе.

Очекује се да ће председник током ове кампање посетити 100 општина у жељи да чује примедбе људи, као и да презентује грађанима колико је у протеклом периоду болница, школа, вртића обновљено и отворено.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x