Амбасада Пољске донира ултразвучни апарат Дому здравља “Др Властимир Годић”

Општина Варварин добила је још једну вредну донацију, овог пута од стране Амбасаде Републике Пољске у Београду, а у оквиру реализације пројекта који је финансиран у оквиру пољске развојне сарадње (некадашњи Мали грантови) Министарства спољних послова Републике Пољске. Донација је намењена Дому здравља “Др Властимир Годић” који ће добити нови ултразвучни апарат, вредности 24.000,00 евра, а уговор је са амбасадором Пољске, Његовом Екселенцијом господином Рафаелом Перлом, потписала директорка варваринског Дома здравља, др Јасмина Ракић.

“У сарадњи са локалном самоуправом написан је пројекат, а од 170 пројеката из целе Србије, одобрена је донација за девет пројеката, међу којима је и наш и након набавке новог ултразвука, наш Дом здравља посетиће лично и амбасадор Пољске у Београду. Захваљујем се свима који су учествовали у писању пројекта, као и амбасади Пољске, односно Влади Републике Пољске и пољском народу”, рекла нам је др Јасмина Ракић, директорка Дома здравља “Др Властимир Годић”.

Република Пољска посредством развојне сарадње жели да допринесе изградњи одрживог света за садашње и будуће генерације, а предузете активности послужиће као подршка партнерским земљама пољске развојне сарадње у реализацији циљева одрживог развоја (eng. Sustainable Development Goals).

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x