Бесплатни превентивни прегледи у недељу у Дому здравља “Др Властимир Годић”

У складу са препоруком Министарства здравља Републике Србије о бесплатним прегледима за све грађане Србије, са или без оверене здравствене књижице, у Дому здравља “Др Властимир Годић” у Варварину, у недељу 15. октобра, биће организована акција бесплатних превентивних лекарских прегледа.

Директорка Дома здравља “Др Властимир Годић” у Варварину др Јасмина Ракић овом приликом позива све становнике општине Варварин да у недељу, у временском периоду од 08 до 16 часова, дођу како би извршили превентивне гинеколошке прегледе код др Ђорђа Прокића и ултразвучне прегледе стомака код др Живојина Андрејића.

“Ови прегледи су бесплатни, а ја позивам целокупно становништво, без обзира да ли имају оверену здравствену књижицу или не, да дођу и да обаве ове превентивне прегледе”, каже др Јасмина Ракић.

Ова акција се спроводи у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о здрављу, док ће грађани, укључујући и оне без здравственог осигурања, моћи без заказивања термина да обаве наведене прегледе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x