Анђелка Атанасковић: Имунизација становништва важна за привреду

Министарка привреде Анђелка Атанасковић упутила је апел грађанима Републике Србије да се вакцинишу против корона вируса како би заједничким снагама победили заразну болест, што ће обезбедити даљи економски раст државе.

“Корона вирус можемо да победимо уз помоћ имунизације. Тако ћемо успети да из пандемије изађемо што пре и са што мање последица. Поред здравља грађана изузетно је важно да сачувамо привреду и да се што пре опоравимо од кризе изазване вирусом Ковид-19, са којом се суочава цели свет”, поручила је министарка.

Према њеним речима  важно је да се вакцинишу сви привредници и запослени у привреди, јер они на тај начин не штите само себе, већ и своје породице и колеге са којима раде.

“Држава је у претходном периоду реаговала на адекватан начин и пружила помоћ привреди у тешким тренуцима. Придржавањем превентивних мера и масовном имунизацијом изаћи ћемо из ситуације у којој се налазимо. Што пре победимо корона вирус, то ћемо пре успети да опоравимо привреду и нећемо пасти у економску провалију”, закључила је она.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 17. мај Залоговац; 18. мај Обреж; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x