Анђелка Атанасковић поново на челу ППТ “Наменска” А.Д.

Нова и лепа вест у Трстенику дочекана је са великом пажњом и респектом јер је поново на функцији генералног директора ППТ “Наменска” А.Д. доскорашња Министарка привреде у Влади Републике Србије Анђелка Атанасковић. Она је, да подсетимо, са сарадницима и уз помоћ надлежних у Министарству консолидовала производњу и уопште пословање ове фабрике у периоду до 2020. године, када је преузела нову функцију у Министарству привреде и успешно до октобра ове године завршила планиране послове у овој области.

Њену способност и стручност оценио је и председник Републике Србије Александар Вучић, па је то саопштио јавно на једном од његових излагања назвавши је женом Змајем. Она је са сарадницима препородила фабрику и то су радници добро упамтили и на томе се захвалили. Док је Анђелка била у Министарству в.д. генералног директора ППТ “Наменска” А.Д. био је Саша Батоћанин који је исто тако успешно обављао своју функцију. Именовањем Анђелке Атанасковић на поменуту функцију, Батоћанин је именован на функцију извршног директора ове фабрике.

Анђелка Атанасковић је почела да ради одмах по завршетку студија, са места директорке сектора квалитета она је 2012. године именована на функцију заменице директора ППТ “Наменска” А.Д. Две године касније била је помоћница извршног директора, а затим и генерална директорка овог успешног привредног колектива. За несебичан допринос развоју трстеничке општине, на Дан општине Трстеник 15. октобра ове године примила је награду “Јефимијин ве” коју јој је уручила Милена Турк, председница општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x