Улица Јове Курсуле у Селу Варварин ускоро добија нови асфалт

На територији општине Варварин грађевинска сезона је увелико у току, а ових дана се ради на припреми за асфалтирање седам улица у селима варваринске општине како би грађани добили бољу путну инфраструктуру, истиче председник општине Војкан Павић.

Приликом обиласка радова у улици Јове Курсуле у Селу Варварин, председник Павић изразио је очекивање да ће грађани бити задовољни путном инфраструктуром и најавио да локална самоуправа припрема пројекте за још неке улице.

“На територији наше општине има око 60 км неасфалтираних улица, као и 30 км спољних путева који спајају насељена места тако да ћемо се трудити да обезбедимо средства како би могли да асфалтирамо што више улица, а нашим грађанима обезбедимо боље прилазе кућама и да се лакше крећу”, рекао је председник Павић.

Упоредо са радовима у Селу Варварин ради се и на припреми за асфалтирање улица у Обрежу, Маскару и Бачини, у Орашју биће асфалтиране две улице, као и једна деоница општинског пута према Залоговцу. Извођач ових радова је грађевинско предузеће “Зоран – Р” из Доње Мутнице.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Bravo
Bravo
3 године раније

Varvarin je veliko gradiliste samo napred

1
0
Ваш коментар на ову вест?x