Асфалтирана Пионирска улица у Варварину

Завршено је асфалтирање пет приоритетних улица на територији варваринске општине, а ради се о улицама у Варварину (Пионирска), Обрежу (Првомајска), Горњем Катуну, Маренову и Доњем Крчину, наводи председник Месне заједнице Варварин Александар Павић. Средства за асфалтирање ових улица, у износу од око 11 милиона динара, обезбеђена су из буџета Општине Варварин, а радове је извело ГП “Зоран-Р” д.о.о. из Доње Мутнице.

“Пионирска улица у Варварину треба да послужи као пример како ћемо радити у наредном периоду, зато што су у овој улици изграђене и водоводна и канализациона мрежа, после чега је урађена и завршна фаза асфалта. Тако треба и у времену пред нама, у свим нашим месним заједницама, да наставимо са комплетним сређивањем улица”, наглашава Павић.

У току ове године биће расписана нова јавна набавка, тако да ће бити асфалтирано још неколико улица у селима варваринске општине. Ускоро се очекује и завршетак радова на асфалтирању улица у Село Варварину и Доњем Катуну за које је задужено предузеће “Крушевацпут” а.д. из Крушевца.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x