Асфалтирана Железничка улица у Врњцима

Првих дана ове 2020. године у насељеном месту Врњци, у најпрометнијем делу око Железничке станице, дотрајали асфалт на деоници пута од 270 м замењен је новим слојем чиме је, према речима одборника у Скупштини општине Врњачка Бања Миљка Арсића и председнице Савета Месне заједнице Врњци Јелене Срејић, испуњено дато обећање председника општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића.

“Ова деоница пута налази се поред Основне школе “Младост” коју похађају ученици из Штулца, Руђинаца и Врњаца, а у дворишту школе је и Дечији вртић. Радове је финансирала општина Врњачка Бања, док је вредност ове инвестиције 1.200,000 динара. Извођач радова било је предузеће “Нови Пазар пут”, а уколико време дозволи, поред пута ће до краја јануара ове године бити асфалтирана и пешачка стаза, а поред стазе поставиће се нова ограда”, истакао је одборник у СО Врњачка Бања Миљко Арсић.

Он је додао и да ће, у зависности од прилива средстава на рачун МЗ Врњци, и даље бити реализоване планиране активности и нагласио да све до сада што је урађено сви грађани могу да виде.

“На овој школи одрађени су завршни радови, изграђена је и спортска хала. Захвалио бих се, у име Савета МЗ Врњци и мештана, општини Врњачка Бања и председнику Ђуровићу за разумевање и финансијску помоћ коју смо до сада добијали за реализацију пројеката. Надам се да ћемо и даље успешно сарађивати у интересу грађана”, поручио је Арсић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x