Асфалтирана улица у Доњем Крчину, равномеран развој општине

У понедељак је у Доњем Крчину завршено асфалтирање једне деонице дуге око 350 метара. Ове радове извеле су екипе ГП “Зоран-Р” Д.О.О. из Доње Мутнице, а на лицу места нашли су се помоћник председника општине Варварин за област економског развоја Саша Срећковић и директор ЈП “Расвета Варварин” Владан Весић.

У овом селу Горњег Темнића, у првој фази радова, асфалтиран је један део улице зато што овде постоји један проблематичан део улице где је отворено питање имовинско правних односа да би, након решавања овог проблема, у другој фази радова ова деоница била комплетно асфалтирана.

Помоћник председника општине Саша Срећковић подсећа да је у прошлој години више села добило нове асфалтне путеве, нагласивши да се ради о улицама које су по први пут добиле асфалт, док мештани Доњег Крчина, захваливши се председнику општине Војкану Павићу и локалној самоуправи што показује бригу и о њима, истичу да су ови радови за њих од изузетне важности пре свега зато што деца више на путу до школе неће газити блато.

“Ових дана су приведени крају радови на асфалтирању сеоских улица које, због лоших временских прилика, крајем прошле године нису биле завршене. У четвртак је завршено асфалтирање Првомајске улице у Обрежу, у петак је и Горњи Катун добио нови асфалтни пут, а урађена је и једна улица у Варварину. Асфалтни путеви су нешто што се данас подразумева, а ми ћемо и у овој години наставити са оваквим пројектима у нашим селима како би асфалт дошао до сваке куће, што је прави показатељ да се наша општина равномерно развија”, поручио је Срећковић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x