Врњчанке међу “дамама године”

Међу добитницима престижног признања “Дама године 2018” нашле су се и три Врњчанке, менаџерка хотела “Соларис ресорт” Нина Стаменић, председница Удружења Женски центар “Милица” Весна Бонџић и креаторка модног студија Наташа Жупац.

Ова манифестација је одржана по пети пут у Београду, а организатор је био председник удружења “Дете у срцу” Дејан Пантић. По први пут ове године ова манифестација је попримила међународни карактер, јер су ту биле и даме из Румуније, Мађарске, Словачке, Бугарске, из БИХ, Хрватске, Црне Горе, Македоније и Словеније, док је специјални гост био Борис Новковић.

Осим Врњчанки, ово престижно признање добили су Неда Украден за рад, стваралаштво и изузетан допринос, Ива Штрљић, Зорица Брунцлик и њен супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш, певачица Јеллена и друге даме.

“Ову награду посвећујем женама које се боре са раком, нарочито онима које су попут мене одлучиле да оно што је најдрагоценије што су у тој борби освојиле, а то је време, поделе тамо где је најпотребније. Женама које су одлучиле да храбре, едукују, боре се за квалитетнију превенцију и лечење. Ако ме питате да ли се живот мења после сазнања да имате рак, одговор је да, али какав ће он бити зависи од вас. Ја сам одлучила да сваку рану, сваки ожиљак позлатим и носим као одличје, да будем подстрек свима који се боре”,рекла је храбра жена, дама године и председница удружења Женског центра “Милица” у Врњачкој Бањи Весна Бонџић.

Она је поручила свим дамама да се редовно одазивају на прегледе, да воле људе и живот, а да не забораве на себе.258

“Дама није она која мисли само о свом стилу одевања, већ она која мисли о свом здрављу. Желим на крају да се захвалим на добијеном признању, затим модном студију Наташе Жупац, салону “Ана Налис бy Ана Тошић”, салону лепоте “Санитас”, као и мојим дивним дамама Нини Стаменић, Наташи Жупац, Јелени Савић и Марини Богићевић које су биле моја подршка те вечери и да напоменем да ја више нисам сама”, поручила је на крају Весна Бонџић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x