Асфалтирана улица Вожда Карађорђа у насељу Расадник

Средствима опредељеним од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде асфалтирана је улица Вожда Карађорђа у насељу Расадник, а постављени су и ивичњаци. Радове на постављању завршног слоја асфалта обишла је и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић и том приликом је разговарала са мештанима овог насеља.

Председница општине је закључила, након обиласка овог градског насеља, да су становници овог дела Варварина изузетно задовољни и захвални локалној самоуправи на напорима и залагању да и Расадник добије уређену путну инфраструктуру.

“Вредност ових радова је нешто мања од 20 милиона динара, наравно, са ПДВ-ом, што је велики износ за општину Варварин када погледамо да на годишњем нивоу из општинског буџета се за асфалтирање потроши 30 милиона динара”, нагласила је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Ширина улице Вожда Карађорђа је шест метара, асфалтирано је укупно 480 метара ове улице, а поред уређења путне инфраструктуре ово градско насеље је већ раније добило водоводну и канализациону мрежу тако да се оваквим инвестиција комплетира комунална инфраструктура у Расаднику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x