Рекострукција улица и путева у општини Трстеник одвија се планирано

У насељу Пејовац су у току завршни радови у улици Партизански курира, у дужини од 121 метар, као и замена канализационе мреже у дужини од 75 метара, а укупна вредност ове инвестиције је 2.600.000,00 динара. Реконструисан је и паркинг простор у улици Живадина Трифуновића, а вредност ових радова је 1.600.000,00 динара.

Завршена је и реконструкција санитарног чвора и свлачионица у Основној школи “Живадин Апостоловић” у Трстенику, а локална самоуправа је определила за ове радове 2,5 милиона динара. Председница трстеничке општине, Милена Турк наводи да су завршени и радови у улици Аце Стојановића Кокана, у дужини од 341 метар, одрађен је и део канализационе мреже, а укупна вредност поменутих радова је 6,6 милиона динара.

“У насељеном месту Камењача асфалтиране су две деонице пута укупне дужине 260 метара, средства у износу од 1,6 милиона динара обезбедила је општина Трстеник, а радови се настављају даље до краја ове године. Киша која пада засметала је динамици извођења радова, али се надамо да ће све бити завршено у року”, истиче Милена Турк, председница општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x