Асфалтиране улице у Чаирима, Малој Сугубини и Риљцу

Лепо време иде на руку извођачу радова , крушевачкој “Техноградњи” да, према плану, до краја ове године изврши реконструкцију некатегорисаних путева на подручју трстеничке општине. У насељу Чаири асфалтирана је улица “Аце Лукића”, у дужини од 160 метара, вредност ове инвестиције је милион динара, а средства је издвојила општина Трстеник.

У насељеном месту Мала Сугубина асфалтирана је деоница пута у дужини од 230 метара, а вредност ових радова је 1,5 милиона динара. За асфалтирање сокака, да подсетимо, општина Трстеник је за ову годину издвојила укупно 30 милиона динара.

Председница општине Трстеник Милена Турк и њени сарадници редовно обилазе радове и разговарају са мештанима на терену, а овога пута били су и у насељеном месту Риљац где је асфалтирана деоница пута у дужини 170 метара, за коју је општина издвојила из буџета 1.150.000,00 динара.

У претходне две године асфалтиране су две деонице пута у Риљцу, укупне дужине 350 метара, а завршетком ове деонице комплетиран је цео сокак дужине 520 метара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x