Вечерас стартује Међународни врњачки карневал

На платоу код популарног врапца у центру Врњачке Бање свечано ће, уз предају кључева, вечерас у 20 часова бити отворен 13. по реду Међународни врњачки карневал. Домаћини очекују око 350.000 домаћих и страних посетилаца који ће пратити, све до затварања 16. јула, богат програмски садржај у коме ће бити за сваког по нешто.

На карневалу ће бити више од 70 различитих дешавања, предвиђени су и концерти Жељка Бебека, Секе Алексић, Халида Бешлића, групе Забрањено пушење, Драгољуба Ђуричића и других извођача и група. Првог дана карневала одржаће се музичка манифестација “Једна песма, једна жеља”, уз учешће наших реномираних естрадних уметника. Очекује се исто тако и долазак бразилки из Рио де Жанеира које сваке године у Бањи одушеве велики број посетилаца.

Деца ће исто тако имати свој део програма па и њихову карневалску поворку 12. јула, док ће велика Међународна карневалска поворка бити на програму у суботу 15. јула у којој ће учествовати карневалисти из Србије, Румуније, Бугарске и Кипра.

Карневал ће имати и свој пратећи програм, почеће сајмом цвећа и старих заната на променади, а на крају на врњачкој Коцки одвијаће се и спортско такмичење у кошарци “Најбољи тројкаш”, док ће 15. јула на програму бити Рок павиљон уз наступ група Новембар, Борис психо соник, Регулатор, Погрешан приступ (Павиљон у парку).

Све у свему, ово је још једна лепа прилика за дружење и уживање, а отуда и позив врњчанима и њиховим гостима да дођу и буду део Међународног врњачког карневала.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x