Бесплатна ауто-седишта за родитеље у Варварину, конкурс у току

Савет за безбедност саобраћаја општине Варварин упутио је позив родитељима са територије општине Варварин да у периоду од 26. септембра до 17. октобра текуће године поднесу захтев за доделу ауто-седишта за децу за путничка возила и присуствују обуци за употребу истих.

Ауто-седишта за децу могу добити родитељи који имају пребивалиште на територији општине Варварин, да су малишани рођени у периоду од 01. јануара до 31. децембра 2018. године, док је присуство на обуци за правилну употребу ауто-седишта обавезно и биће одржано на дан поделе истих, 17. октобра, у Великој сали Општинске библиотеке Варварин, са почетком од 11 часова.

Што се тиче документације, потребно је попунити пријавни формулар који се може преузети са сајта општине Варварин или на писарници Услужног центра Општинске управе, доставити доказ о пребивалишту подносиоца захтева на територији варваринске општине (очитана лична карта или уверење о пребивалишту), као и извод из матичне књиге рођених детета (фотокопија).

Средства за реализацију Јавног позива опредељена су у буџету општине Варварин, дефинисана Програмом коришћења средстава намењених унапређењу безбедности саобраћаја на путевима општине Варварин у 2019. години, а обезбеђена средствима од наплаћених казни за саобраћајне прекршаје на територији општине Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x