Биљана Ерић и Дејан Сарић најбољи спортисти у општини Трстеник

У организацији Спортског савеза општине Трстеник и под покровитељством општине Трстеник и РТВ Трстеник, у холу Дома културе одржана је традиционална спортска манифестација, избор најбољих спортиста, клубова и спортских радника ове општине за 2022 годину.

На почетку скупа све присутне је поздравио и изразио им добродишлицу Дејан Раковац, заменик председнице општине Трстеник, а затим честитао најбољима на постигнутим резултатима и пожелео успеха у новим такмичењима. Он је истакао да ће се локална самоуправа и даље трудити да обезбеди што боље услове спортистима и спортским клубовима кроз издвајање финансијских средстава из општинског буџета.

Присутнима се обратио и честитао постигнуте успехе и поднео краћи извештај о активностима председник Спортског савеза општине Трстеник Владимир Савић председник Спортског савеза. Одлуком петочлане комисије награде су додељене у осам категорија, а признања су уручили представници локалне самоуправе, председник Спортског савеза општине Трстеник Владимир Савић и новоизабрани члан Општинског већа Трстеник задужен за спорт Ненад Перовић.

За најбољи спортски колектив трстеничке општине за прошлу годину проглашен је Аеро клуб Трстеник, најбољи тренер је Радован Жуњанин, најбољи пионирски спортиста Андрија Несторовић – фудбалер и атлетичар, најбољи спортски радник Горан Бошковић – председник Аеро клуба Трстеник, најбољи јуниорски спортиста Софија Стојић – каратисткиња КК “Прва петолетка”, најуспешнији кадетски спортиста је Нина Катић из Одбојкашког клуба “Кнегиња Милица”.

Најбоља спортисткиња у прошлој години је Биљана Ерић, чланица спортског клуба обарања руке “Хук”, док је за најбољег спортисту трстеничке општине за прошлу годину проглашен Дејан Сарић – пилот у Аеро клубу Трстеник, првак Србије и државни репрезентативац.

Спортски савез је уручио Захвалнице и предузећима и Јавним установама за помоћ и подршку у раду, уручена су и специјална признања заслужним спортистима и спортским радницима, а постхумно признања су додељена боксеру Жарку Јаћовићу и тренеру Војкану Митровићу Шолету који су преминули прошле године.

Признања су уручена и ученицима Основне школе “Живадин Апостоловић” за изузетне резултате остварене на школском такмичењу. Осим Михајла Жуњанина, специјално признање добио је и Милан Бајић, а признање је добио и најмлађи такмичар у трстеничкој општини, петогодишњи каратиста Видан Сарић Ђурђевић, члан КК “Прва петолетка”, за изузетне резултате у овом спорту.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x