Нада Сарић најбољи спортиста општине Трстеник

У холу Дома културе у Трстенику одржана је завршна манифестација избора, односно проглашења, спортиста године трстеничке општине. Петочлана комисија изабрала је најбоље у 6 категорија на основу резултата на спортским такмичењима, а проглашене су и најбоље школе. На почетку свечаности присутнима се обратио председник општине Трстеник Александар Ћирић и честитао најуспешнијима.

Најбољи спортиста у пионирској конкуренцији је чланица Карате клуба “Прва петолетка” Ивана Недељковић, најбољи спортски колектив је Аеро клуб “Трстеник”, док је Горан Бошковић најбољи спортски стручњак. За најбољег спортског радника проглашен је Радмило Филиповић – Фића, начелник у ПСД “Љуктен”. Титулу најбољег спортисте за ову годину сасвим заслужено понела је Нада Сарић, државна репрезентативка, тренер сениорске репрезентације Србије и трстеничких каратиста, апсолутна првакиња Европе у борбама и члан општинског већа Трстеник задужена за развој спорта.

“Ја се овом приликом захваљујем комисији на фер и корекном избору најбољих. Овом календарском и такмичарском годином завршавам после 30 година моју спортску каријеру у карате спорту и мислим да сам до сада часно и поштено репрезентовала Србију, општину и свој град Трстеник чиме сам показала да и у овом малом граду има успешних спортиста. Још једном хвала свима, а онима који желе афирмацију желим да је остваре и постану шампиони”, рекла је тим поводом шампионка Нада Сарић.

На свечаности су уручене захвалнице Јавним предузећима, установама и појединцима, а посебно признање за животно дело Спортски савез је доделио Војкану Митровићу Шолету, узорном спортском тренеру и раднику, као и општини Трстеник и локалној РТВ Трстеник, као допринос у развоју и популаризацији спорта у трстеничкој општини.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x