Божићни турнир у малом фудбалу “Морава 2018” у Варварину

Божићни турнир у малом фудбалу “Морава 2018”, који се организује већ седми пут, а ове године по први пут у Хали спортова СТЦ “Темнић” у Варварину (ранијих година у Ћићевцу), почео је протеклог викенда, док наставак следи већ у суботу и недељу.

У суботу 13. јануара такмичили су се малишани 2006. годиште и у тој категорији је било пријављено девет екипа. У групи А нашло се пет екипа и то Матарушка Бања, Морава Ћићевац, Напредак Крушевац, Про сокер Крушевац и Вук бели Параћин, док су се у групи Б такмичили Дуел из Крушевца, Вук плави Параћин, Виола Деспотовац и лесковачка Дубочица.

У генерацији 2006. прво место освојили су малишани крушевачког Про сокера, друго место заузео је крушевачки Дуел, треће Вук из Параћина, док је Напредак из Крушевца заузео четврту позицију.

Генерација 2006.

Другог дана турнира наступили су малишани 2007. годиште, а у овој категорији такмичило се десет екипа. Групу А су чинили Трговачки из Петровца на Млави, Морава Ћићевац, Орлићи из Александровца, крушевачки Дуел и Вук Параћин. У Б групи нашли су се Дубочица из Лесковца, Напредак Крушевац, Кикер Краљево, Трстеник и крушевачки Про сокер.

У генерацији 2007. победници турнира су малишани из екипе Дуел из Крушевца, на другој позицији се нашао краљевачки Кикер, Орлићи из Александровца су били трећепласирани, а Напредак је и овде заузео четврту позицију.

Генерација 2007.

Већ наредног викенда се наставља Божићни турнир, тако да ће се у суботу 20. јануара такмичити малишани 2008. годиште, а дан касније, 21. јануара, и малишани 2009. годиште.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x