Брига и о најмлађима, бесплатни уџбеници за све будуће ђаке прваке

Општина Варварин обезбедила је бесплатне уџбенике за све будуће прваке са територије општине и ова одлука односи се на све ученике првог разреда пет основних школа у темнићком крају, подсећа председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

“Током ове недеље Општинска управа расписаће јавну набавку уџбеника за ђаке прваке, а ми смо буџетом за 2021. годину најавили да ће локална самоуправа ове године обезбедити бесплатне уџбенике за све малишане са територије наше општине који полазе у први разред”, рекла нам је председница варваринске општине.

Она је истакла и одличну сарадњу са свим директорима основних школа, којима се овом приликом захвалила на добром тимском раду и показаној озбиљности у реализацији ове активности која је веома значајна за родитеље темнићких првака.

“Жеља нам је била да све родитеље и ђаке обрадујемо овим малим, али значајним поклоном и да им на тај начин пожелимо успешан почетак школске године. Многи родитељи су нам постављали питања да ли остаје одлука о бесплатним уџбеницима, ево сада званично их обавештавам да ће током недеље бити расписана набавка по списковима уџбеника које су пријављивали директори школа”, каже председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x