Бруски одбор СНП-а подржао кандидатуру Милана Стаматовића

Општински одбор Српске народне партије (СНП) у Брусу одржао је састанак на коме је донета једногласна одлука да се подржи кандидатура Милана Стаматовића за председника Републике Србије, коју је Републичка изборна комисија (РИК) прогласила данас, саопштили су из ове партије.

Како се наводи у саопштењу бруског одбора СНП-а, Стаматовић се залаже за “националне, државотворне интересе првог реда и за интересе народа”.

“Управљањем општином Чајетина у више мандата, Милан Стаматовић је дао пример како се мора управљати и државом”, поручују из ове партије и додају да се општина Брус, према својим потенцијалима за развој, може упоредити са Чајетином, нагласивши да ОО СНП-а из Бруса жели да “Брус постане развијено место као Чајетина, а да Србија постане велика Чајетина”.

Из ОО СНП-а овом приликом су позвали све мештане општине Брус да подрже Стаматовића на изборима за председника Републике Србије

2 thoughts on “Бруски одбор СНП-а подржао кандидатуру Милана Стаматовића

    1. Зависи шта су по теби “издајници”? Можда темнићани не гласају за “издајнике” већ за оне којима је интерес Србије на првом месту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *