Директори трстеничких јавних предузећа поднели извештаје

На редовној седници актива директора јавних предузећа у Трстенику директори су поднели извештаје о досадашњим активностима, али и о плановима за период до краја године. Први је поднео извештај директор ЈП “Енергетика” Мирољуб Ерић који је поручио да корисници грејања не требају да брину и могу бити мирни и спокојни што се тиче грејања ове зиме.

“Већи део послова око ремонта постројења је завршен, остало је мало ситних интервенција које ће се изводити до почетка грејне сезоне. Топле пробе ће почети 3. и 4. октобра, а према стању времена ускладиће се и температуре у објектима. Набављене су и довољне количине гаса да би истрајале до краја грејне сезоне”, навео је Мирољуб Ерић.

Свој извештај о активностима у ЈКСП Комстан” предочила је директорка Слађана Алексић истакавши да ово јавно предузеће ових дана интензивно ради на отклањању последица од обилних падавина где је то присутно.

“Ангажовани су људи и механизација, а остале активности одвијају се планираном динамиком. На терену се врши одвожење смећа, она упућује апел грађанима да уколико има неких проблема, да обавесте надлежне у ЈКСП “Комстан”, да би проблем био решен”, рекла је Слађана Алексић.

На отклањању последица невремена у трстеничкој општини раде заједно радници и механизација ЈКСП “Комстан” и крушевачка “Техноградња”, а директорка ЈП “За уређење грађевинског земљишта” Ивана Марковић замолила је грађане да буду стрпљиви јер ће се постепено и приоритетно решавати настали проблеми на терену.

“Најугроженији су путни правци у Доњем Дубичу, у Медвеђи део око школе, где ће “Техноградња” да прокопа канал. Водотокови другог реда су очишћени, радиће се и нови водотокови у Планиници, Рибнику. Што се тиче Министартва привреде, раде се путни правци у Рујишнику, затим Почековина – Тоболац, у улици Цара Душана мењају се плоче, ивичњаци, а улица ће бити асфалтирана. У Великој Дренови се исто тако ради плочник са тротоарима, асфалтирање, као и постављање хоризонталне и вертикалне сигнализације”, навела је, подносећи извештај, Ивана Марковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x