Директори трстеничких Јавних предузећа поднели извештаје

Председник општине Трстеник Александар Ћирић одржао је у свом кабинету састанак са директорима Јавних предузећа. Међу присутнима, састанку су присуствовали заменик председника општине Љубиша Марковић, помоћник председника општине Радомир Милуновић и начелница општинске управе Анђелка Трошић. О активностима које се воде ових дана и о најави наредних на подручју трстеничке општине, говорио је директор Дирекције за планирање и изградњу Зоран Радисављевић.

“У Трстенику се у улици Светог Саве тренутно раде тротоари, то је друга фаза коју финансира Фонд за солидарну стамбену изградњу, а расписана је и јавна набавка за пресвлачење и поправку више путних праваца на подручју општине Трстеник. Једна од најугроженијих је тренутно Чаирска улица у којој ће ових дана бити радова на санацији, а затим следе радови на локалним путним правцима Велуће – Риђевштица, Доњи Рибник – Горња Црнишава и од Доњег Дубича према Рајинцу. Ови путни правци су остали незавршени од пролећа ове године и сада ћемо их завршавати редом. Радићемо исто тако и друге планиране путне правце до краја ове године у Селишту, Старом Трстенику и у Осаоници” каже Радисављевић и додаје да је расписана јавна набавка и за изградњу школског игралишта у Грабовцу, чија је вредност милион и 500 хиљада динара, а радиће се и пресвлачење асфалтом путног правца Дубље -Попина.

Извештај о досадашњим, тренутним и наредним активностима поднео је и директор ЈКСП “Комстан” Ранко Стевановић. Он је казао да су у граду у току радови на замени дотрајалих водоводних цеви које изводи фирма “Јединство” у складу са свим прописима. У току је и прикључење стамбених објеката који су у првој фази требали бити прикључени на нову мрежу.

О активностима пред почетак нове грејне сезоне говорио је директор ЈП “Енергетика” Борис Вукмировић, док је Саша Крстић, директор Спортског центра, говорио о активностима овог Јавног предузећа.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x