Трстенички директори поднели извештаје о активностима

Председник општине Трстеник Александар Ћирић у свом кабинету одржао је редовни састанак са директорима трстеничких јавних предузећа. Поднети су извештаји о тренутним и будућим планираним активностима, а у раду састанка учествовали су помоћник председника општине Радомир Милуновић и заменик начелника општинске управе Часлав Поповић.

Најпре је извештај поднео Зоран Радисављевић, директор Дирекције за планирање и изградњу. Он је рекао да ових дана почињу радови на асфалтирању Чаирске улице у дужини од 800 м, а завршени су радови на насипању пољских путева у Округлици, Левићима и Доњој Омашници. Било је речи и о реорганизацији Дирекције која неће постојати од 01. децембра ове године, према новом закону, па је неопходно да радна група припреми детаљан план реорганизације овог Јавног предузећа.

Директор ЈКП “Енергетика” Борис Вукмировић говорио је о функционисању даљинског грејања које је почело на време и обезбеђена је редовност у испорукама топлоте бројним корисницима. На мрежи има спорадичних кварова на топловодима који нису замењени у претходном периоду, а директор Вукмировић је апеловао на кориснике да на време измирују своја дуговања, како би грејање било и даље редовно и квалитетно. У септембру месецу је извршена ревитализација свих подстаница планираних програмом тако да систем функционише без проблема, тренутно се мрежа балансира са аспекта квалитета уља и енергента у испоруци, а врши се и подешавање параметара према корисницима.

Директор Спортског центра Саша Крстић рекао је да је у хали спортова постављен нов семафор, који је прилагођен и за одигравање Међународних утакмица, док су при крају и радови на постављању трим стазе, на отвореним теренима поред Западне Мораве и Олимпијског базена у Трстенику.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x