Ђоковићи желе да финансирају изградњу Панорамске гондоле на планини Гоч

Општинском већу Врњачка Бања писмом се обратила породица Новака Ђоковића и образложила њихову намеру за изградњу туристичке атракције – Панорамске гондоле на планини Гоч изнад Врњачке Бање. Желе да успоставе тим поводом партнерску сарадњу са општином Врњачка Бања, а све ће бити урађено уз пројекат луксузног хотелског комплекса и по највишим светским стандардима, наводе Ђоковићи у поменутом писму.

За Панорамску гондолу, која би се градила од центра Врњачке Бање до врха планине Гоч, Ђоковићи би на почетку реализације овог пројекта преузели на себе израду пројектне документације, што је прилично захтевна и скупа ставка, каже Иван Џатић, заменик председника општине Врњачка Бања.

“Спремни су, како наводе у писму, да финансирају пројекат, али после и да одржавају Гондолу. Ми ћемо са овим писмом упознати одборнике на првој наредној седници Скупштине општине Врњачка Бања, а после тога ћемо видети шта и како даље. У сваком случају, била би ово важна и исплатива туристичка атракција”, додаје на крају Иван Џатић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x