Кошаркашки клуб “Темнић” реализовао припреме на планини Рудник

Чланице Кошаркашког клуба “Темнић”, пионирке и млађе пионирке, њих 19, боравиле су десет дана на кампу на планини Рудник под надзором тренера Данијела Јаћимовића радећи на физичкој и техничкој припреми за предстојећу сезону.

Како наводе у КК “Темнић”, за време боравка на кампу чланице нашег клуба тренирале су два до три пута дневно. Прва два тренинга састојала су се из кондиционог дела, развоја снаге и кординације, док је трећи тренинг био усмерен на развоју техничких елемената.

Поред тога, организоване су и разноврсне додатне активности: пливање на базену, пешачење до туристичких места “Српски Хооливуд” и “Земља Чаробњака из Оза”, а на кампу су, поред утакмица, одржана и такмичења у више категорија, док су победнице, као награду, добиле пехар.

Најбољи шутер турнира била је Ирина Несторовић (КК Темнић), најбољи извођач слободних бацања Нина Красић (КК Плана), најбољи тројкаш Елена Вићић (КК Темнић) и најбоља у игри 1на1 Јана Перић (КК Плана).

Овај камп ће остати у лепом сећању не само нашој екипи него и свим осталим екипама из Смедеревске Паланке, Велике Плане, Куле, Панчева, Београда и надамо се да ћемо овакво дружење организовати и следеће године, закључују у КК “Темнић”.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x