Дочек за освајача бронзе на Европском првенству Василија Ђурђевића у уторак у Обрежу

У центру Обрежа, испред зграде Дома културе, у уторак, 23. августа, тачно у 12h, биће организован дочек за младог Василија Ђурђевића, освајача бронзане медаље за Србију на Европском првенству у боксу одржаном у турском граду Ерзурум.

Бронзану медаљу на Европском првенству Ђурђевић, који је члан Бокс клуба “Јован Курсула”, освојио је 18. августа и одмах је почело славље у једном од највећих села у Републици Србији, које не памти у својој историји освајача медаље у неком спорту на великим првенствима, у дресу репрезентације.

Свечани дочек за свог сјајног момка, али и његовог тренера Миломира Јанчића, је у припреми, а позив је упућен свим мештанима Обрежа, али и околних села, да у уторак дођу у центра Обрежа, тачно у подне и да поздраве освајача бронзане медаље на једном овакво великом такмичењу.

Василије Ђурђевић је поражен судијским прекидом у другој рунди, али је освојено бронзано одличје на Европском првенству огроман успех за младог боксера из Обрежа и Бокс клуб “Јован Курсула” и историјски тренутак за овај спорт у општини Варварин.

Учешће на првенству млади боксер започео је победом у дуелу са репрезентативцем Румуније Марком Андрејом Јоаном, резултатом 5:0, а затим је, истим резултатом, у походу на медаљу савладао и Торнике Данелиа, представника репрезентације Грузије.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x