Домаћинским односом до новог авиона

Међу најуспешнијим и најбољим клубовима у Републици Србији је и Аеро клуб Трстеник који је до сада постигао изузетне резултате у оквиру активности и на такмичењима на државном нивоу. Аеродром је, захваљујући упорности и ангажовању управе Аеро клуба, у потпуности опремљен сигналним уређајима, што представља једну од већих капиталних инвестиција.

“Успели смо да обезбедимо материјалнa средства од својих чланова и домаћинским односом и понашањем успели да купимо и будемо власници авиона “Пипер 28″. Овај авион превози пет путника тако да Трстеник све више постаје центар мале бизнис авијације. Криза се и у нашем клубу осећала свих ових година, трудили смо се на све могуће начине да је превазиђемо, а у свему томе имамо велику подршку Министарства одбране Републике Србије за све што радимо. Не дугујемо никоме ништа, све дугове смо измирили и сада је све у власништву клуба. Остварили смо планове који су раније били зацртани, али због присутне кризе нису били реализовани”, истиче председник Аеро клуба Трстеник Горан Бошковић.

Он наглашава и да је у организацији Аеро клуба и фондације “Пилот Михајло Петровић” одржали такмичење у рели летењу “Меморијал ’Пилот Михајло Петровић’”, упутивши захвалност свим учесницима и победницима на постигнутим успесима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x