Пројектом до сопственог предузетништва

У оквиру пројекта “Храбро даље у инфо свет”, чији је носилац удружење “Женска иницијатива” из Трстеника, у просторијама овог удружења организован је бесплатан напредни ниво, односно информатичка обука, са предавачем проф. др Љиљаном Пецић. Овај пројекат је подржало Министарство туризма и телекомуникација Републике Србије.

“Ми смо сада на половини обуке коју реализујемо у оквиру поменутог пројекта. Интензивно радимо два пута недељно, полазнице су јако заинтересоване и расположене, као и прошле године када су биле на обуци. Ја се искрено надам да ћемо по завршетку овог пројекта доћи у ситуацију да неке од полазница у наредном периоду организују свој рад код куће. Пројекат ћемо подићи на виши ниво како би полазнице после тога почеле да послују као предузетнице, како би на тај начин допринеле себи и својим породицама пристојним приходима2, наглашава проф. др Љиљана Пецић.

Полазнице ове обуке су изразиле велико задовољство информатичком обуком и сматрају да ту могу пуно тога научити и применити знање у наредном периоду у пракси.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x