Донација “Дунав осигурања” Предшколској установи “Наша радост”

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, компанија “Дунав осигурање” поклонила је Предшколској установи “Наша радост” у Варварину нови телевизор за потребе васпитне групе у овој образовној установи која није имала могућност за набавку новог телевизора.

Према речима Драгана Илића из варваринске филијале “Дунав осигурања”, ова компанија је, на молбу директорке вртића Драгане Савић, изашла у сусрет и обезбедила средства и набавила телевизор.

“Ми смо у веома кратком року, буквално за пар сати, обезбедили средства и купили телевизор. Искористио бих ову прилику да се захвалим директору Бранимиру Џодићу који је, иако је крај године и средства су већ била скоро потрошена, одобрио одређена средства којима смо ми купили телевизор за нашу децу”, рекао нам је Илић пожелевши свим грађанкама и грађанима општине Варварин срећну Нову годину, пуно здравља, среће, пословног и личног успеха.

Директорка ПУ “Наша радост”, Драгана Савић, истиче да је, поред доласка Деда Мраза и поделе новогодишњих пакетића, малишане и запослене у овој установи дочекала и једна дивна донација од стране “Дунав осигурања”, компаније са којом вртић годинама сарађује.

“Овај поклон је дониран једној групи која није имала могућности за набавку новог телевизора, где је највећи број деце са сметњама у развоју. Деца су се јако обрадовала поклону па се овом приликом захваљујем на сваком поклону и све оно што се поклања деци се увек дупло враћа на добробит деце”, наглашава директорка Драгана Савић.

“Свим нашим суграђанима, деци, родитељима, колективу “Наше радости”, локалној самоуправи, као и свим представницима општинских институција и установа, бих честитала нову, предстојећу 2020. годину, са жељом да буде још више боље сарадње и овако хуманих људи који помажу деци која су, наравно, будућност Србије”, поручила је директорка “Наше радости”, Драгана Савић.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

836 + 19 = 855

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x