Завршна приредба ПУ “Наша радост”

Предшколска установа “Наша радост” организовала је у Хали спортова СТЦ “Темнић” у Варварину завршну приредбу за предшколце са територије општине Варварин. Директор ове установе Драгана Савић, обраћајући се окупљенима, поручила је да се са овим даном завршио припремни предшколски програм за 120 деце распоређених у 12 васпитних група.

Она је подсетила и на то да су током читаве године реализоване културне и спортске манифестације ради истицања значаја предшколског образовања и васпитања и развијања сарадње са локалном заједницом издвојивши обележавање Дечије недеље и Етно фестивала у септембру и октобру, позоришну представу “Кад време губи време”, приредбу поводом Дана вртића, Новогодишњи вашар, Светосавске и Ускршње свечаности, као и Дане поезије на тему “Хајде свете буди дете”.

“Круна дела тог рада је завршна приредба у којој учествује 20 група деце узраста од 3 до 6 година. Све ове активности немају репризу и доживљаји су везани само за дане проведене у вртићу”, истакла је директор Драгана Савић пожелевши малишанима здраву и успешну будућност.

“Драга децо, морате веровати у будућност и јачати сопствене снаге радом, дружењем и одговорношћу према себи и другима. Ваше васпитаче који су Вам били покретачи и пријатељи носите у себи као прве учитеље и подршку у лепим и мање лепим тренуцима. Наша установа Вам жели сваки успех у даљем школовању са жељом да постанете добри људи, да нас се сећате и памтите по лепим догађајима”, поручила је она.

Завршној приредби, поред великог броја малишана и родитеља, присуствовали су и председник општине Војкан Павић, заменик председника општине др Виолета Лутовац, председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић, заменик председника СО Братислав Ташић, начелник Општинске управе Гордана Петровић, као и директори Јавних предузећа и установа са територије општине Варварин, Средње школе Варварин и Основне школе “Драги Макић” из Бошњана и представници Дечијег вртића из Ћићевца и ПУ “Ната Вељковић” из Крушевца.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x