Др Виолета Лутовац-Ђурђевић: Заједно са грађанима решавамо проблеме у општини Варварин

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину одржао је састанак у проширеном саставу којем су, поред потпредседнице ове странке Марије Обрадовић присуствовали и Унија младих и Унија жена варваринских напредњака.

Према речима председнице ОО СНС Варварин др Виолете Лутовац Ђурђевић, циљ доласка потпредседнице СНС Марије Обрадовић је исцрпан извештај који се односи на рад општинског одбора, као и извештај од тренутка преузимања власти у општини Варварин.

“Најзначајнији резултат су, пре свега, одлични резултати на изборима 2016. године где су СНС и Општински одбор, заједно са чланством и председницима Месних одбора, остварили један добар резултат који је резултовао апсолутном већином у Скупштини општине Варварин”, истакла је председница варваринских напредњака подсетивши да чланови ове странке данас врше најодговорније функције у општини Варварин и јавним предузећима и установама.

“Ми се као општински одбор и као странка трудимо да, оно што затекнемо на самом месту разговора са грађанима општине Варварин, а обиласком терена, односно месних заједница, оно што нам они предложе ми се трудимо да то и спроведемо и да решимо њихове инфраструктурне проблеме, па чак и оне животне проблеме”, наглашава др Виолета Лутовац Ђурђевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x