Варварин добио народног посланика, др Виолета Лутовац Ђурђевић положила заклетву

Председница Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину и шефица одборничке групе ове странке у локалном парламенту др Виолета Лутовац Ђурђевић полагањем заклетве у Народној скупштини Републике Србије постала је народна посланица.

У изјави за наш портал народна посланица др Виолета Лутовац Ђурђевић истакла је да ће у републичком парламенту представљати мештане општине Варварин и да ће се залагати за добробит грађана Темнићког краја. Она најављује разговоре са суграђанима који ће за састанак са народним послаником моћи да ће обрате у кабинету председника општине.

Разговор са грађанима биће реализован два пута недељно у просторијама ОО СНС у Варварину, а народна посланица др Виолета Лутовац – Ђурђевић наглашава да јој је у плану да саслуша своје суграђане и да покуша да им помогне у решавању њихових проблема.

Др Виолета Лутовац Ђурђевић је председница ОО СНС у Варварину и шефица одборничке групе у локалном парламенту. Обављала је функцију заменика председника општине Варварин, а за посланицу у НСРС први пут је изабрана на парламентарним изборима у марту 2014. године.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x