Дражен Симоновић: Кошаркашки дан 30. априла у Варварину, стање у КК “Темнић” боље него раније

Како се ближи 30. април и рођендан Кошаркашког клуба “Темнић”, разговарали смо са председником Драженом Симоновићем о престојећим дешавањима у клубу. О плановима поводом обележавања четрдесетогодишњице КК “Темнић” Симоновић каже:

Као што, знате КК Темнић свој четрдесети рођендан прославља 30. априла, а тог дана ћемо, као што смо и обећали, организовати кошаркашки дан у Варварину. Сам програм почеће у 10 часова утакмицом дечака и девојчица из наше школе кошарке, затим ће се играти мушки куп кадета (учешће су потврдили “Баскет 035”, КК “Трстеник” и КК “Ћуприја”), а пре финала ће наше девојке из ЖКК “Темнић” играти утакмицу са ЖКК “Багдала”. Планирамо да се дешавања у С.Т.Ц. Темнић (Хала спортова) заврше око 17 часова, да би се од 19 часова у Дому културе пројектовао филм “Неки нови клинци” који је снимљен искључиво за ову прилику. Посебно бих се захвалио Срђану Марјановићу, Милошу Маринковићу, Драгану Милојковићу, Зорану Обрадовићу,  али и свим осталима који су помогли и помажу у снимању овог филма.

Љубав према кошарци не умире никада! Доказ: Ветерани КК “Темнић”

Утакмица ветерана одиграна је 08. априла, какви су утисци?

Утакмица ветерана одиграна је за потребе снимања филма и драго ми је да смо успели да окупимо велики број легенди варваринске кошарке на једном месту и да се присетимо како је то било у њихово време. Жао нам је што се утакмица није одиграла на полигону, одакле су они почели своје кошаркашке кораке, али због лошег времена утакмица је одиграна у Хали спортова. Драго ми је да се за ову утакмицу окупио велики број публике свих узаста, од најмлађих дечака и девојчица, до старијих људи, родитеља, породица.

Један детаљ обележио је утакмицу?

Па да, сасвим спонтано наши ветерани покренули су интонирање наше химне “Боже правде”, једна прелепа сцена виђена је у Хали спортова, а на лицима публике могло се биди одушевљење.

Кадар са снимања филма “Неки нови клинци”.

Какво је тренутно стање у клубу?

Искрен да будем, стање у клубу је боље него што је било, али је хемија у самом клубу феноменална и успевамо да изађемо на крај са свим тешкоћама које имамо заједничким радом и трудом. Ми морамо да радимо зарад сваког дечака и девојчице који тренираја у клубу, а морам да се похвалим чињеницом да смо пребацили број од 100 детета који тренирају у клубу. По мом мишљењу, клуб ће изаћи из свих проблема у којима се налази крајем следеће године, што је феноменална ствар, а могуће је да се то деси и раније.

Искористио бих ову прилику да се захвалим фирмама С.З.Т.Р Стандард и Д.О.О. Коларевић који су помогли нашем клубу и купили мајице за тренинг нашим дечацима и девојчицама, а такође и С.Т.Ц. Темнић на изванредној сарадњи.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x