ФК Слога из Лозне добио вредну донацију у бетонским стубовима, светиљкама и кабловима

Према речима Милана Милосављевића из насељеног места Лозна код Трстеника, ФК Слога, члан Прве Расинске окружне лиге, добио је вредну донацију, првенствено захваљујући ангажовању Братислава Гашића и фирми “Бетоњерка” из Алексинца, једне од највећих у електросектору, која је за осветљавање фудбалског терена поклонила 23 рефлекторских стубова са светиљкама.

На овом потезу, предузеће “Електрочамагић” из Попине, изградиће сопственим средствима трафостаницу којом ће бити побољшано напајање и домаћинстава електричном енергијом у окружењу и у наредним данима извршиће постављање стубова. Вредност комплетног пројекта је око 40.000 евра.

Након незапамћених поплава које су 2014. године задесиле Општину Трстеник, насељено место Лозна је страдало у великој мери, као и сам фудбалски терен и захваљујући помоћи и подршци ФСС и УЕФЕ фудбалски клуб је добио средства у висини од 18.000 евра и у великој мери успео да среди постојећи терен на коме данас играју првенствене утакмице Прве Расинске окружне лиге.

Овом донацијом и постављањем нових стубова са светиљкама у овом насељеном месту биће створени услови и за одигравање утакмица у вечерњим терминима и биће први терен овакве врсте у општини Трстеник, рекао нам је Милан Милосављевић из Лозне, који се захвалио свима који су помогли да се добије ова донација.

Истакао је и помоћ у обезбеђењу 1,5 км електро каблова, коју је обезбедио председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић, а своју подршку и помоћ пружила је и општина Трстеник на челу са председницом Привременог органа Миленом Турк.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x