Главни циљ листе “Александар Вучић – За нашу децу” борба за бољу будућност

Штандом у пешачкој зони у центру Варварина и директним разговором са грађанима, кандидати изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу” представили су свој програм за предстојеће локалне и парламентарне изборе.

Упутивши позив грађанима да на изборима 21. јуна свој глас и своју подршку дају листи која ће се на гласачким листићима наћи под редним бројем 1, председница Општинског одбора Српске напредне странке у Варварину др Виолета Лутовац – Ђурђевић поручила је да је главни циљ ове листе борба за бољу будућност најмлађих.

“Позвам све грађане општине Варварин да 21. јуна изађу на биралишта, да сваки грађанин који има право гласа да свој глас ономе за кога сматра да може да учини живот бољим у нашој општини, да сва наша деца имају права као и сва деца у читавој Србији да живе боље, квалитетно и да имају све услове за равномерни развој и укљученост у свакој свери живота”, наглашава др Виолета Лутовац – Ђурђевић.

Она је оценила да су варварински напредњаци у протекле четири године вршења власти остварили добре и видљиве резултате, а да ће се и у наредном периоду борити за још јачи развој општине Варварин.

“Сматрам да ће грађани општине Варварин резултате које смо постигли у протекле четири године да похвале, да заокруже листу под редним бројем 1 на гласачким листићима, “Александар Вучић – За нашу децу”. Ми смо се данас окупили у центру Варварина да нашим суграђанима дамо информацију шта је то што смо урадили у протекле четири године, да поразговарамо са грађанима, да видимо шта је то што их мучи, шта нисмо урадили и шта можемо да обећамо да ћемо у наредне четири године урадити”, истакла је председница ОО СНС Варварин и кандидат за одборника листе “Александар Вучић – За нашу децу”, др Виолета Лутовац – Ђурђевић.

Она је нагласила да ће, уколико опет добију поверење бирача на јунским изборима, радити и даље на равномерном развоју свих месних заједница.

“Имали смо слуха за све потребе грађана у свим месним заједницама, радило се на одржавању путне инфраструктуре и на одржавању некатегорисаних путева, залагаћемо се и даље за равномерни развој свих наших месних заједница”, поручује председница варваринских напредњака.

На штанду у центру Варварина присустни су били и кандидат за председника општине испред листе “Александар Вучић – За нашу децу” Војкан Павић, члан Извршног одбора СНС Ненад Дејановић, као и кандидати за одборнике који су разговарали са грађанима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x