Предата изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу”

Вечерас је у Варварину, у 21 час, предата прва изборна листа у Републици Србији за учешће на локалним изборима расписаним за 26. април. У рекордном року прикупљен је довољан број потписа грађана општине Варварин који подржавају изборну листу “Александар Вучић – За нашу децу” и листа са 35 кандидата за одборнике у Скупштини општине Варварин је предата Општинској изборној комисији.

Председница Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину др Виолета Лутовац Ђурђевић, након предаје изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, изјавила је за Темнић.Инфо да се на овој изборној листи налази више од 60% нових имена, као и више од 40% жена.

“Општински одбор СНС у Варварину је сакупио потписе за листу “Александар Вучић – За нашу децу”, коју смо управо предали Општинској изборној комисији, проверавају се документа. Ми смо у рекордном року сакупили све потребне потписе и за парламентарне изборе и за локалну листу, на нашој листи налази се 21 ново лице, подржавам и то што смо испоштовали Закон да се на листи налази 40% жена тако да су на свака 5 одборника на листи присутне две жене”, наглашава др Виолета Лутовац Ђурђевић.

“Позивам све грађане општине Варварин, зарад добрих резултата које је локална самоуправа показала у протекле четири године колико смо били на власти, да и даље дају подршку нашој листи и да нам, заокруживши број 1 на гласачким листићима за парламент и за локалне изборе 26. априла, омогуће да наставимо даље да се боримо за бољи изглед Варварина и за нашу децу у Варварину”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

На изборној листи “Александар Вучић – За нашу децу” поред кандидата Српске напредне странке налазе се и кандидати Партије уједињених пензионера Србије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Bravo
Bravo
4 године раније

Tako treba pa da 26. slavimo i najbolji rezultat u drzavi, za nasu decu

1
0
Ваш коментар на ову вест?x