Годишња награда Информативној продукцији “Дуга” из Трстеника

Аутору и водитељу Информативне продукције “Дуга” из Трстеника Горану Думановићу и сниматељу Драгану Гавриловићу у Богатићу је додељена годишња награда Удружења за село Србије “Завичај” из Сремске Митровице, Редакције села Србије – Сеоске новине и Међународног Фестивала новинара “Село прес”.

“Награду су нам доделиле колеге, међународни жири, новинари који се баве темама села и аграра и заиста смо је заслужили несебичним радом и залагањем, а она нам представља додатни мотив да радимо још боље” рекао је Горан Думановић и захвалио се колегама на овој награди.

“Својом емисијом покривамо велико подручје Србије, нашим пољопривредницима излазимо у сусрет јер доводимо стручњаке на лице места и покушавамо да им помогнемо да отклоне проблеме које имају у производњи. Сарађујемо са Институтима а наше емисије бележе велику гледаност. Ми немамо ту неке финансијске користи, само желимо да дамо свој допринос овој области. Оно што нас у односу на друге емисије карактерише и издваја је сама прилагођеност овој области на подручју Војводине, а бавимо се свим гранама пољопривреде и сточарства. Настављамо даље, а стручњаци, колеге и гледаоци нека нас и даље прате и оцењују”, поручује Думановић.

Пољопривредну емисију “Дуга”, коју реализује истоимена Информативна редакција, у свој део програма уврстила је и локална РТВ Трстеник, па је захваљујући увек интересантним темама изазвала посебну пажњу гледалаца.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x